neděle 15. února 2009

Kocky

dneska jsem si udelal radost a v jednom malem hernim kramku jsem si koupil takovydle fajny hraci kocky :)

6 komentářů:

  1. Já už chci další zahraniční zprávy! Výmenou pošlu užasné nakládané hermáčky :) Že ty si tam ve Lvově hraješ macháčka, dokonce toho alkoholickýho a tak nemáš čas na psaní? Mnóóó, ať už se topíš v lihu z radosti nebo ze smutku nebo jen tak, protože je středa, měj se tam krásně. Petrušinka

    OdpovědětVymazat
  2. Jo Peti, ted mam inet jen v praci a kdyz vecer odpadnu od pocitace, tak uz na blogovani moc chut nemam. Az nam zavedou do bytu internet (coz tu docela trva, jak je Francouzskym zvykem) tak se do toho zas pustim ...

    Hezkou stredu aj tobe

    OdpovědětVymazat
  3. Dooobros, jasny, tak se pak pred odjezdem jeste ozvi, jako napis, ze uz mate net a ze se dalsi tyden vracis do CR nebo tak :) Pekny ctvrtek Medvedovi :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jo a tady jsou ty hermacky, dobrou chutu do kralovstvi syyyruuu :) http://hermacky.pipp.name/

    OdpovědětVymazat
  5. no vidis, v CR jsem zrovna ted, kdyz uz mame tu Tramtarijsou tymovku.

    Hormose vypadaj dobre, ale nevim jak dlouho vydrzi. V pozadi jsem tam zahlidl nejakou kosmickou krvelacnou priseru ... ,)

    OdpovědětVymazat
  6. No vidis to, s pripojenim na net!!! A neblogujes...pritom mas jasne v popisu volneho casu napsano "Medved bloguje" - to teda od Tebe neni moc pekne!!! Ty se flakas a ja nemam co cist :) jo a FUJ na Tebe, Medvedisko priseracke, hermacky vydrzi dlouho, protoze na nich byl proveden proces zarikavani a magicke kouzleni pro vybornou a jeste lepsi chut. Nam, uz se na ne moc tesiiim. Slint.

    OdpovědětVymazat