neděle 9. listopadu 2008

Novy byt

Toz jsem se v patek prestehoval a vcera zabydlel :)

Bytecek to je nevelkej ve ctvrti kde je spousta asijskych kramku - Vietnamskych, Cinskych, Japonskych, Kamodzskych a vselijakych jinych Asijskych. Coz je docela sympaticky :)

V nasi terminologii by to bylo asi 2+kk. Krom pokoje Clementina a Gizel a mojeho mame jeste spolecny obyvak, kuchynskou nudli, zachod a koupelnu. Je to ve ctvrtym patre, skoro pod strechou. Vytah tu je, ale pan vlastnik za nej nechce platit a tak od nej nemame klice. ALE Gizel mi ukazala dobrej trik. Kdyz se clovek v prizemi dostane do skrine s pojistkama a zresetuje privod elektriny do vytahu, tak vytah sjede do prizemi a otevre se :) Kdyz vas u toho nikdo nevidi, tak je to ok :)

A ted uz obrazky. Muj pokojik neni moc velky. Krom siroky postele, vestaveny skrine a zidle kterou jsem si vcera koupil v bazaru v nem neni skoro nic. Zkusim si jeste v bazaru sehnat nejakej levnej stul, abych se tu mohl citi jako doma. (u me to je jednoduchy. postel + stul + muj hrnek = doma :)






A jeste par obrazku z fajnyho obyvaku. Gizel rikala, ze jsou spis bordelari a ze si mysli ze neni mozny aby u nich nekdy bylo uplne uklizeno. Fajn, jsme kompatibilni :)



Toz tak. Budete-li mit do Lyonu cestu, jste vytani :)

1 komentář: