úterý 9. prosince 2008

Tadáá

Tak je to tady. Po dlouhem rozhodovani mezi trema nabidkama prace jsem na jednu kejvnul :) Dneska nebo zitra by mi mela dorazit mailem smlouva a po podepsani zacnu pristi pondeli pracovat. Huraa :)

Je to velka mezinarodni firma ktera sidli par zastavek tramvaji ode me, maj novy hezky kancly, clovek muze chodit oblecenej jak chce, vsichni si tykaj a oddeleni ve kterym budu je zamereny na telekomunikace, coz je fajny. A hlavne ! Nabizi 32 dni dovoleny a 11 dni RTT (coz je takova dovolena navic kdy si clovek musi vybrat 3 dny za trimestr), coz je dohromady 8 tydnu dovoleny. Jííííííííhááááááá :))

Na oslavu jsem vyrazil se spolubydlicima a jejich Brazilskyma kamaradama do vedlejsi ctvrti kde probihala ohnova show v rezii mistnich hasicu. Dorazili jsme pozde, takze show uz byla skoncena, ale aspon jsme si dali hasicsky svarak a jitrnice (boudin) ktery vyrabeli primo na miste. No, kdyz clovek vidi jak nabiraj dzberem krev a lejou ji do streva, tak cloveku trochu prechazi chut. Ale ja jsem se nedal odradit a jednu jitrnici zlikvidoval. A byla dobra :)




Predemnou boudin (moje slavnostni mana), vedle me Clement (muj Francouzsky spolubydlici)

A na zakonceni nocni vypravy jsme jeste zaskocili do jednoho sympatickeho baru na lodi ktera parkuje na nabrezi Rhony. Fajny vecer :)

Osviceny Medved a Brazilska skvadra

3 komentáře: