neděle 21. prosince 2008

Z jineho sveta II

Jak uz jsem psal, tak bydlim ve ctvrti ktera je hodne asijska a o par ulic dal dost arabska. Kazdou sobotu se na namesti Gabriel Péri u velke krizovatky zrodi ostruvek z jineho sveta. Primo pod nablyskanymi okny supermodernich budov zapadniho strihu vznikne casova dira a v ni arabsky bazar. Na namesticku postavaji skupinky diskutujicich muzu, kteri jsou od pohledu z jinych koncin a reci ktere clovek slysi maji arabsky zvuk.


V ulicce vedouci na dalsi male namesticko jsou na zemi pohozene hadry a na nich vsemozne veci ktere jsou na prodej. Stara radia, televize, naradi, kazety, trika, boty, hodinky, stary telefony, holici strojky, detske hry, kalhoty, bundy, neidentifikovatelne soucastky k cemusi ...


Vypada to ze tu clovek muze koupit a prodat opravdu vse. Snazil jsem se fotky delat spise nenapadne, protoze pohledy kterych se mi dostavalo kdyz jsem vytahl telefon abych si to vyfotil nebyly uplne prijemne. Ale mozna jsem si je spatne vylozil. Nez jsem stihl udelat par snimku tak se me dva chlapci prisli zeptat jestli ten telefon co mam v ruce je na prodej :)

Žádné komentáře:

Okomentovat