úterý 21. října 2008

Furt se neco deje

Furt se neco deje, ani to nestiham davat na web.

Vcera vecer mi jeste volali ze 2 personalek u jedny jsem mel dneska pohovor. Dozvedel jsem se ze to je prvni, takovy predbezny kolo, takze se me ptali na to co uz stejne meli v CV. V patek se rozhodnou jestli me pozvou na 2. kolo kde si me chtej proklepnout z technickejch veci a pokud projdu, tak by do 14ti dnu melo byt 3. kolo u zakaznika. No, docela to je beh na dlouhou trat.

Ted mi zrovna volala dalsi pani a na zitra mam dalsi pohovor, juch :)

Lingvisticka zajimavustka – eurocenum tady porad rikaji 'centimes', coz byly dobny od franku.

V nedelu jsem zasel na pivo s klucinou z Cech, co tu pracuje (Heli, diky za kontakt) a v patek jdem na koncert jakesi balkanske bandy a v sobotu su zvany na Ceskou party :) juch juch :)

Jak jsem tak brouzdal trhama tak jsem nasel i u nas neco nevidaneho – vedle stolku se zeleninou, syry a masem taky maj klece s kotatkama a stenatkama. Choulili se tam k sobe ty klubicka a trasla se zimou. Docela mi jich bylo lito.




Krom Croix-Rousse, tady je dalsi pekna ctvrt Vieux Lyon (Stary Lyon). Davnem dychajici baraky, krivolake ulicky, kavarny s vodnima dymkama, kocici hlavy ... (ale uz vam sem prestanu davat obrazky tech malebnych ulicek, nebo se vam za chvili omrzi :)




Drobnicka z Croix-Rousse :) Nejak me ty jejich ulicni cedulky fascinuji :)



Jo, a pak ze Ajfelovka je jenom v Parizi (a na Petrine ;)!



A nebyl bych to je technoman, kdybych si nevyfotil jejich metro ve kterym stejne jako v Kodani nejezdi zadny ridici (i kdyz nektery vagony misto pro ridice maji)

Žádné komentáře:

Okomentovat