sobota 25. října 2008

Jak Medved k notebooku prijel

Dosel jsem k tomu ze tu potrebuju pocitac. Krom maili tu kazdou chvili vyplnuju nejaky formulare ve wordu a to se prez telefon dela blbe. A tu zacala anabaze.

Pred dvema dny jsem si vyhlidl super akci – nejlevnejsi rozumnej notas za 399 euro. A meli ho rovnou ve trech kramech za stejnou cenu – v Saturnu, fnacu a Carrefouru. Pohoda.

Tak jsem se dneska odpoledne vypravil do Saturnu pro komp. Koupil si bluetooth adapter, peknou mys, prisel k regalu s notasama a ..... prazdno! Misto myho malyho aceru tam sedela nejaka ohavna Toshiba za 599 :( a prodavac mi rekl ze uz ho nemaj a mit nebudou.

A kura!

No nic, pristi zastavka fnac. Ve fnacu na tendle komp ale clovek musi mit fnac kartu. Ok, tak si ji zaridim. Hmm, francouzskou adresu. B&B nestaci? Ne! Ok, tak Ceskou adresu. A vizum mate? Aha? Cecenska republika je v Evropske Unii? Ok, fajn, tak jeste vypis z banky. Vy nemate ucet? Tak to tudle nudle vy zakuklenej teroristo.

A kura!

Nastesti tu je furt Carrefour. Ten za 399? Nemame. A uz nebude.

A kura!

Telefonat klucinovi co tu pracuje, pulhodka na lavicce v obchodaku kde je zdarma wifi a vyrazim na periferii kde je obchodak ktery ma otevrino az do 22. Maj tam za stejny penize vetsi plecku (pomalejsi procesor), ale vypada to ze v pripade tohodle kompu je potreba jednat rychle. Prijedu tam a ..... maj ho :)

Takze po skoro trech hodinach jezdeni sem a tam, ptani se a vymysleni alternativ vychazim s vitezoslavnym pocitem do hluboke tmy a v ruce trimam svoje parte internetovym kavarnam. Kdyby jen pan internetovy kavarnik vedel co dela kdyz mi radil kde sehnat levne notebook ;) ...

Žádné komentáře:

Okomentovat